Jag älskar att skriva om mode!

Kan man få nog av microringar löshår?


skrivet den 19 nov av Sandra, klockan:10:01
En sak som jag är beroende av är löshår! Med hjälp av det så kan man alltid själv ha kontrollen över hur man ska se ut. Det är roligt att kunna variera och använda den längden som är mest passande till sin outfit. Det har räddat min självkänsla så många gånger, allt från när man ska till fest och bara till vardags. Vad jag använder oftast är microringar löshår, som är en simpel och skonsam metod som håller i alla väder. 

Om jag skulle placera ut all min samling av löshår så skulle den kunna sträcka sig land och rike runt. Skämt åsido, idag hade jag tänkt starta min nya diet men det misslyckades direkt när en kollega hade med sig en massa fika på rasten. Bättre lycka nästa gång, som man brukar att säga. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt