Jag älskar att skriva om mode!

Jag har en gigantisk, nåja jättestor åtminstone, sned näsa. Jag undrar om det inte är dags för lite näsplastik. Jag tycker personligen inte det är fel att korrigera uppenbara defekter. Det är inte som en meningslös bröstförstoring. Det är ju inte som om man gör ett bröstlyft när man redan har fasta bröst. Eller läppförstoring om man redan har stora läppar. 

Undrar om det gör väldigt ont. Och om det kan gå snett. Undrar om man ska åka utomlands för att få ned prislappen. Det känns som om utbudet i Sverige kanske inte är så stort heller, särskilt inte i Jönköping där jag bor. Inga problem att åka en bit för en så här sak.

Jag jobbar i en butik som säljer herrkläder – mest dyra märkeskläder. Jag kan inte få omkring med ett stort plåster mitt i ansiktet i flera veckor heller utan får väl ta detta på semestern, kanske jul. En bröstförstoring, till exempel, kan man ju dölja tills allt är läkt. Men näsan är liksom mitt i nyllet.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt